Lyngby Taarbæk Kommune

Lyngby Taarbæk KommuneLyngby Taarbæk Kommune

Om Lyngby Idrætsby

Lyngby Idrætsby er et attraktivt og nyrenoveret idrætsanlæg med masser af aktiviteter fra tidlig morgen, hvor svømmehallen byder morgensvømmerne velkommen til sent aften, hvor fodboldspillerne fløjter af.

 

Lyngby Idrætsby - en idrætsby for alle

 
I Lyngby Idrætsby er der aktiviteter for alle aldersgrupper, som går lige fra babysvømning til gymnastik for pensionister som udøver deres aktiviteter om dagen, mens motionister såvel som sports- og eliteudøvere benytter faciliteterne i de sene eftermiddags- og aftentimer .
 
Med topmoderne indendørs og udendørs idrætsfaciliteter kan Lyngby Idrætsby tilbyde mere end 30 forskellige idrætsaktiviteter . Lyngby Idrætsby har pladsen og idéerne og nye aktiviteter kommer hele tiden til. F.eks. er en udendørs petanquebane, som er placeret udenfor caféområdet, idrætsbyens nyeste tiltag.
 
I 2013 stod det nye  superligastadion med plads til 10.000 tilskuere klar, og i den forlængelse blev der opført et nyt og topmoderne atletikstadion.
 
Idrætsbyen rummer desuden fodboldbaner, parker, idrætshaller og en svømmehal, som giver de optimale betingelser for at dyrke mange forskellige sportsdiscipliner som bl.a. indebærer fodbold, yoga, svømning, hockey og dans. Derudover har Lyngby Tennis- og Squashcenter også adresse på Lyngby Idrætsby.
 
Af indendørsfaciliteter findes foruden svømmehallen, tre boldhaller, - to til træning og en med tilskuerpladser til opvisninger og kampe.


Erhverv og private arrangementer

 
Lyngby Idrætsby tilbyder også lyse og imødekommende mødefaciliteter, som er velegnet til kurser og konferencer og private arrangementer.  Den Blå Café som er hjemmehørende giver de optimale muligheder for forplejning af kursusgæster.

Læs mere om caféen her.

 

Siden er sidst opdateret den 07.05.2018